Serveis De Fisioterapia A Domicili Barcelona I Rehabilitació 24h I

Serveis que Oferim

FISIOTERÀPIA GERIÀTRICA, NEUROLÒGICA I POST TRAUMÀTICA: La nostra especialitat!!!

Demències, reeducació de la marxa, alteracions de l´equilibri, pèrdua de la movilitat i funcionalitat, edemes, pacients enllitats...etc -Hemiplègies, Escalerosi Múltiple, Parkinson, Alzheimer... - Pròtesi de maluc i genoll, fractures, cervicalgies, lumbalgies, contractures, tendinitis, esquinços, disfunció temporo-mandibular...etc

ACUPUNTURA I AURICULOTERÀPIA:

És una tècnica indolora d´acupuntura on es pot tractar qualsevol tipus de patologia estimulant punts reflexes del pavelló auricular. S' obtenen grans resultats en poques sessions, per exemple en el control de l´ansietat, dieta, control de pes, insomni, adiccions com tabac o alcohol...etc .

FISIOTERÀPIA D' URGÈNCIA:

Lumbàlgia, ciàtica, contractures, vertígen, hernia, tortícolis.....

EXERCICI TERAPÈUTIC:

Les nostres pautes d'exercici sempre amb enfocament terapèutic són personalitzades perquè així puguis assegurar-te una completa recuperació i prevenció de lesions des de la comoditat de casa teva i no en classes massificades de gimnàs, sempre al teu ritme i supervisat per un fisioterapeuta especialitzat en exercici físic .

ESCOLA D'ESQUENA:

Mitjançant els nostres sistemes d´entrenament aconseguiràs enfortir i flexibilitzar la teva esquena eliminant les causes del dolor i les lesions

MÈTODE PILATES I IOGA TERAPÉUTIC:

S'integren els beneficis de la mil·lenària pràctica del Ioga i l'enfortiment postural que aporta el Pilates per ajudar-te a reprendre una sana connexió cos-ment.

ABDOMINALS HIPOPRESSIUS I ENTRENAMENT CORE:

Enforteix i reequilibra la teva faixa abdominal i terra pèlvic. .

MEDITACIÓ:

Meditació relaxant que funciona a nivell físic, mental i emocional proporcionant-te calma i assossec per al dia a dia. .

OSTEOPATIA:

Indicada per als dolors més freqüents: mal d'esquena, tensió muscular, dolor per l´artrosi... Mitjançant tècniques manuals s´aconseguiex rearmonitzar el cos i facilitar la curació. .

ALTRES:

--Fisioteràpia Reumatològica (artrosis, artitis, osteoporosi...) - Oncologia: mastectomies, drenatges limfàtics - Lesions esportives: ruptures fibrilars...etc

-També oferim fisioteràpia per a empresas: A la nostra empresa apropem la fisioteràpia a les empreses i als seus treballadors per millorar la seva salut i benestar, tant dins com fora del seu lloc ... et dissenyem un Pla Adaptat a les teves necessitats i treballadors. .

.

Call Now Button
×